Ugrás a tartalomra
Nou in Romania! ApiLand lanseaza Laptisorul de matca pur cu aroma de mango!

Újdonság Romániában! Az ApiLand piacra dobja a tiszta méhpempőt mangó ízzel!

A méhészeti termékek között a tiszta méhpempő különleges helyet foglal el, rendkívüli táplálkozási és gyógyászati ​​tulajdonságai miatt. A szervezet számos kiegyensúlyozatlanságában és számos betegségben ajánlott, de különösen alacsony immunitás esetén, amikor fizikai-lelki fáradtságon, túlterheltségen és stresszes időszakon megyünk keresztül, vagy ha a koleszterin mennyisége meghaladja az elfogadott szintet.

méhpempő egy üvegben Mindezek a jótékony hatások a tiszta méhpempő teljesen egyedi összetételének köszönhetők. Ez a 10-HDA sav (10-hidroxi-dekánsav) természetes forrása, amely antibakteriális, gomba- és vírusellenes hatású hatóanyag, amely növeli a szervezet betegségekkel szembeni természetes ellenálló képességét és segít a szabad gyökök eltávolításában. Ezen kívül számos B-vitamint tartalmaz, mint például B1, B2, B3, B6, B7, B8, B9 (folsav), B12, de különösen B5 (pantoténsav, más néven "stressz-vitamin"), ami hozzájárul a koenzim A szintéziséhez, amely az intracelluláris biokémiai reakciók fő hatóanyaga.

A tiszta méhpempő az acetilkolin egyetlen természetes forrása is, amely fontos közvetítő az idegimpulzusok egyik neuronról a másikra történő továbbításában.

A tiszta méhpempő nyers , közvetlenül a kaptárból szüretelt termék, krémes állaga, sárgásfehér színű, enyhén áttetsző, savanykás, enyhén fanyar ízű.

Éppen azért, mert egyesek nem jönnek ki jól az ízlésükkel, cégünk, az ApiLand most új terméket, a tiszta mangó ízű méhpempőt dob ​​piacra.

méhpempő és a méhek
mangó kockák

Enyhén édeskés íze miatt ez az új termék kifejezetten ajánlott gyerekeknek, vagy azoknak, akik nem szeretik a tiszta méhpempő sajátos ízét. Finom ízének köszönhetően a mangó valószínűleg a legnépszerűbb gyümölcs a világon, "a gyümölcsök királyának" vagy "a gyümölcsök gyümölcsének" nevezik. A mangónak több száz fajtája létezik, ízük fajtánként változik.

A mangó a benne található vitaminok (A, B6, C, E) miatt ajánlott, fehérje- és szénhidrátforrás is, a "mangiferin" nevű vegyület jó gyulladáscsökkentőnek tartja.

Az új termék összetevői: tiszta méhpempő - 99,967%, mangó aroma - 0,03% és citrus aroma - 0,003%.

Kizárólag belső használatra szolgál, az ajánlott adag napi 1 gramm (az adagolószivattyú egy megnyomásával 1 gramm termék szabadul fel).

Fogyasztása legalább 6 hetes kúrákban, tavasszal és ősszel javasolt, de egész évben korlátozás nélkül fogyasztható.

mangó gyümölcsök

Kiszerelés: 30 grammos tartály, adagolópumpával.

Javaslat: A termék természetes tulajdonságainak kihasználása érdekében hűtőszekrényben, 2-6 Celsius fokos hőmérsékleten kell tárolni.

méhpempő mangó ízzel

Előző cikk Apiland részt vesz a 8. Apiterápia Kongresszuson!
Következő cikk Zöld péntek az apiland.ro-n!