Ugrás a tartalomra
Pachet ”Primăvară cu sănătate”

"Tavasz egészséggel" csomag

A mindig túl hosszú téli hónapok után a tavasz megköveteli a jogot, hogy belépjen a színre, és megadja a természetnek, hogy újra életre keljen. De a tavasz is szeszélyes, különösen a március és április hónapok sok változatosságot jeleznek a természetben, és meg kell erősíteni a testünket, meg kell erősíteni az immunitást, az energiát és a lelkesedést, megszüntetni a stresszt és a szorongást, hogy teljes mértékben élvezhessük a meleget. napok és az azt követő szép dolgok.

Az idei szezon elején megalkottuk az „Egészséges Tavasz” csomagot, egy olyan promóciós csomagot, amely alkalmas az egész család immunitásának növelésére, a tiszta és nyers méhészeti termékek kiválasztására, amelyek az egészséges és megerősített test erős szövetségesei. A nyers pollen kiváló energizáló, amelyet reggel sima, vagy joghurthoz vagy turmixhoz adva, reggelire is fogyaszthatunk. A tiszta méhpempős kúra gyermekeknek és szülőknek, nagyszülőknek is alkalmas, segítve mindenki testének megerősítését. Gyerekeknek, ha nem barátkoznak a méhpempő enyhén fanyar ízével, egy kis mézzel elkeverhető, minden bizonnyal sokkal fogékonyabbak lesznek egy ilyen gyógymódra, a méhpempő serkenti a növekedésüket és megelőzi a fertőzéseket.

Ehhez a csomaghoz kétféle nyers pollen, egy monoflorális nyers pollen és poliflorális nyers pollen kombinációját választottuk, hogy lehetőséget adjunk Önnek, hogy azonosítsa és megtapasztalja két különböző típusú nyers pollen sajátos jellemzőit és előnyeit.

A nyers vadrózsa virágporának kellemes, édes-savanyú íze van, ez a nyers egyvirágú pollen egy olyan választéka, amelyet kizárólag az ApiLand-ben találhat meg. Kiváló erősítő és energizáló, a nyers vadrózsa virágpor gyermekeknek is ajánlott, mivel elősegíti a kalcium felszívódását, jó vérszegénység is.

A nyers poliflor pollen különleges tulajdonsággal rendelkezik, körülbelül 40 különböző növényből származó keverék, amely rendkívül hasznos előnyök együttesét kínálja a szervezet számára. A Polyflor nyers pollen vitaminizál és mineralizál, felveszi a harcot a fáradtság ellen és csökkenti a stresszt, energiát hozva a szervezetbe.

A tiszta méhpempő lenyűgöző termék, fő összetevője, a 10-HDA sav kiváló vírus-, antibakteriális és gombaölő, az acetilkolin mellett az idegimpulzusok átvitelében nélkülözhetetlen elem, savanykás és fanyar ízű, sárgás. színe és krémes állaga. Rendkívül gazdag vitamintartalma (főleg B5-vitamin, más néven antistressz vitamin), számos táplálkozási tulajdonsággal rendelkezik, növeli a szervezet ellenálló képességét a különféle betegségekkel szemben.

Az "Egészséges tavasz" csomag tartalmaz egy 100 g tiszta méhpempőt , egy doboz nyers vadrózsa virágport és egy doboz nyers poliflor pollent , amelyet ingyenesen kínálunk Önnek.

Ezenkívül a csomag bármely megrendelése esetén a szállítás ingyenes .

Egészséges tavaszt kívánunk!

fotópollen

A cikket írta: Loredana Ionescu, ApiLand

Előző cikk Méhek szeretettel
Következő cikk Mangó ízű március