Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Seri de filme documentare, cu Apiland

Dokumentumfilmes esték, Apilanddal

Ma sokkal jobban érdekel bennünket, hogy mit eszünk, mint 2-3 évtizeddel ezelőtt. Egyre fontosabbá válik számunkra, hogy kiegyensúlyozott, egészséges étrendet válasszunk, amely megőrzi szervezetünket, és elkerüljük a feldolgozott, félkész, iparilag előállított, tápérték nélküli, akár mérgező anyagokkal teli élelmiszerek lavináját. Örvendetes, hogy a fiatalokat is érdeklik az élelmezési kérdések. Ez a bölcsesség, a megértés és végső soron az érettség bizonyítéka.

Cégünk, az Apiland szerda este volt jelen a Román Vegetáriánus Szövetség által szervezett, az egészséges életmódra vágyók újabb találkozóján. Ezúttal egy olyan helyen találkoztunk, ahol korábban is jártunk, nevezetesen Acuarelában (Str. Polona, ​​40. szám, Bukarest). A hely különleges, a művészek és a kultúra iránt érdeklődők találkozóhelye, azok számára, akik kérdéseket tesznek fel maguknak a mai világról. Atipikus tér, nonkonforman rendezett, sok eredeti művészi és dekorációs elemmel.

Az ezeken a találkozókon sugárzott dokumentumfilmek sorában tegnap este mutatták be a 2005-ben bemutatott "Földlakók" című, egy egészen különleges dokumentumfilmet, amely számos fontos díjat nyert. A filmet Shaun Monson írta, rendezte és producere 6 évbe telt. A film narrátora Joaquin Phoenix, aki egy meggyőződéses vegetáriánus, és a híres Moby által aláírt zenei kotta hasznát veszi. A filmet nehéz volt elkészíteni, mert az élelmiszeripari cégek mindent megtettek annak érdekében, hogy bizonyos igazságok ne derüljenek ki a „függöny mögül”. Kezdetben senki nem adott neki esélyt. Producere azonban kitartott az "Earthlings" készítése mellett, és ma a filmet a világ számos szervezete a legjobb állatjogi filmnek tartja, egyre népszerűbb, és egyre több embert győz meg. Természetesen a film megtekintésével létrejött viták élénkek és rendkívül érdekesek voltak.

A Vegetáriánus Egyesület által szervezett dokumentumfilmes estekre nem csak az ezt az életmódot választók, nem csak a húst és állati eredetű termékeket kerülők, hanem a témáról többet megtudni vágyók, érdeklődők is látogatják. az egészséges táplálkozásról vagy akár az emberiség jövőjéről. Hogyan lehet megoldani az emberek milliárdjainak élelmiszer-problémáját? Mik lehetnek a megoldások erre? Milyen problémákat vet fel az élelmiszeripar, az intenzív mezőgazdaság stb.? Nem csak élelmiszer-, fogyasztói, ipari stb. problémákról van szó, hanem az ember és az állatvilág kapcsolatának etikai problémáiról is. És nagyon jó, hogy ezeken a találkozókon új ötleteket, új érveket, de új termékeket is megismerünk! Szerda este sokan először értesültek a nyers Apiland pollenről , amely ideális és... finom növényi fehérjeforrás. És mindenki kedvence a nyers vadrózsa virágpor volt!

Az eseményt az Apiland , Vel Pitar - Painea Graham és a Republica Bio támogatta.

Ha egészséges életre vágyik és harmonikus életmódra vágyik és hisz a méhészeti termékek jótékony erejében, akkor a www.apiland.ro oldalon vagy telefonon várjuk szaktanácsadással, hogy melyik méhészkedés illik hozzád. 0371.78.00.78.

Előző cikk Egészség a román méhészeti termékekkel
Következő cikk Apiland kóstoló, a Herastrau parkban