Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
11 simptome si afectiuni pe care nu stiai ca laptisorul de matca le amelioreaza

11 tünet és állapot, amelyekről nem is tudtad, hogy a méhpempő enyhíti

Tudtad, hogy a méhkasban van egy csodaszer, amely rendkívüli jótékony hatással van az egészségedre? Ha az első termék, amely eszébe jut, a méhméz , az azt jelenti, hogy még nem hallott a méhpempőről, amely egy kevésbé ismert termék, de rendkívüli egészségügyi előnyökkel jár.

A méhpempő egy rendkívül értékes univerzális gyógymód, amely megfelelő fogyasztás esetén számos egészségügyi előnnyel jár. Gyermekek, idősek és idősek számára egyaránt alkalmas, különféle betegségek megelőzésére, enyhítésére, de súlyos betegségek kezelésére és gyógyítására is alkalmas.

A méhpempő jótékony hatásait ősidők óta ismerik, és a jelenlegi tudományos tanulmányok és az ApiLand vásárlói visszajelzései megerősítik jótékony hatását az egészségre és a szépségre.

Vegyük figyelembe, hogy az ezt termelő munkásméhek élettartama mindössze 5-8 hét, a csak méhpempővel táplált méhkirálynő (királynő) pedig 4 és 6 év között él, vagyis több mint 50-szer tovább. Ezen kívül elképesztő termékenységet ér el, 45 másodpercenként termel egy tojást, és összesen napi 1500-2000 tojást.

Ha felfedezi előnyeit, rájön, hogy a méhpempő igazi természetes gyógyszer. Egészségügy terén azt mondhatnánk, hogy semmi sem fér hozzá. Így segíthet a méhpempő:


1. Alacsony az immunitása?

A méhpempő 1-2 hónapon keresztül szájon át, akár lenyelve, akár nyelv alá (nyelv alá) beadva, felnőtteknek napi 1-2 g/nap, gyermekeknek 0,5 g/nap dózisban serkenti és erősíti a szervezet immunitását, növeli a szervezet ellenálló képességét. megfázás, influenza vagy vírusok.

A méhpempő fogyasztói arról számoltak be, hogy meglehetősen gyorsan tapasztalták az általános jó közérzet erős érzését, és intenzív jótékony hatást éreztek, amely a fizikai aktivitásukra is átgyűrűzött a fáradtságállóság növelésével, az intellektuális teljesítmény fokozásával, valamint a telepítéssel. sokkal jobb mentális állapot.

Itt megtudhatja, hogyan kell beadni az ApiLand méhpempőt .

2. Magas koleszterinszint

Mivel normalizálja a vérnyomást, a méhpempő nem hiányozhat a szívinfarktus vagy szélütés magas kockázatának kitett, elhízottak vagy magas koleszterinszintűek étrendjéből.

Azt a tényt, hogy a méhpempő szabályozza a vér koleszterinszintjét, több kísérletben is bizonyították. Tanulmányok kimutatták, hogy napi 0,5-1 g méhpempő fogyasztása 10-20%-kal csökkenti az összkoleszterinszintet 3-5 hét fogyasztás alatt.

Fedezze fel a tiszta méhpempő 100g + 25g kínálatát INGYEN!

kínál méhpempőt

3. Bronchitis és asztma

Ha különféle légúti megbetegedésekben szenved, érdemes megfontolni a méhpempős kezelést is. Az Apiland vásárlói arról számoltak be, hogy a méhpempő kezelés után észrevették, hogy jelentősen megnőtt a megfázásokkal és influenzával szembeni ellenálló képességük, és ha ezután hasonló egészségügyi problémákkal szembesültek, a gyógyulás gyorsabb és komplikációmentes volt.

A méhpempő elsősorban a hörgők nyálkahártyájára gyakorolt ​​nyugtató hatásán keresztül fejti ki hatását, segít az allergiák enyhítésében, éppen azért, mert számos stresszcsökkentő, általános és helyi immunitást serkentő vegyülettel rendelkezik, így természetes gyógymódként is nagyon hasznos. asztmaellenes szer.

4. Fekély és egyéb emésztési betegségek

Az étrend-kiegészítőként használt méhpempő az emésztési tevékenység egész sorát állítja elő. A méhpempő fogyasztása gyermekeknek (étvágygerjesztő), illetve hasmenéssel, hányással, székrekedéssel járó bélbántalmakban szenvedőknek ajánlott. Mézzel és virágporral kombinálva a tiszta méhpempő előnyös gyomor- és nyombélfekély esetén.

5. Szenved-e húgyúti fertőzésben vagy hólyaghurutban?

A méhpempőt a húgyhólyag gyulladásos eseteinek enyhítésére is használják, az égés és a fájdalom tüneteinek fokozatos eltűnése révén. Az 1000 fős, 40%-os méhpempőoldattal intramuszkuláris injekciókkal végzett kezelés 7-20 napig 100%-os volt irritábilis hólyag esetén.

6. Ízületi gyulladás, hátfájás és csontritkulás kezelése

Az ízületi gyulladás meglehetősen gyakori betegség, amely az ízületeket úgy érinti, hogy begyullad, ezáltal tönkreteszi az ízület normál rugalmasságát. A kutatások arra a következtetésre jutottak, hogy ízületi gyulladás esetén jó lenne vegetáriánus étrendet követni, és emellett naponta méhpempőt fogyasztani. A méhpempő segít eltüntetni a gyakori fájdalmakat (főleg a hátat), küzd a fertőzésekkel és gyulladásokkal, és általában véve megszünteti a fáradtságot.

Ezenkívül az orvosok felfedezték, hogy a méhpempő megelőzheti a csontritkulást azáltal, hogy elősegíti a kalcium bélből történő felszívódását. A méhpempő természetesen fokozza a szervezet azon képességét, hogy felszívja a kalciumot, raktározza azt a csontokban, és természetesen megoldja azok elhasználódásának problémáját.

Olvasson még a test 8 létfontosságú rendszeréről, amelyet a tiszta méhpempő támogat

7. Cukorbetegség

Egy 20 cukorbeteg emberen végzett vizsgálat során kiderült, hogy a méhpempő 2 órás bevétele után a vércukorszint jelentősen csökkent.

Az orvosok az inzulinkezelés alatt állóknak is javasolják a méhpempő fogyasztását, mert gondos ellenőrzés mellett a méhpempő csökkenti a felesleges vércukorszintet.

Olvassa el még Méhészeti termékek - cukorbetegség esetén javasolt vagy sem?

8. Fejfájás vagy álmatlanság?

A méhpempő a migrén csökkentését is segíti, és bizonyos egyszerű relaxációs technikákkal kombinálva a méhpempő eltüntetheti azokat.

Egy másik probléma, amellyel az idősek szembesülnek, az álmatlanság. Ez aggodalomra adhat okot, ha valamilyen rendellenesség, például krónikus stressz tünete. Ebben az értelemben a méhpempő megszüntetheti a stresszt, mert niacint és piridoxint tartalmaz, mindkettő nagyon hatékony természetes nyugtató, nem okoz függőséget.

9. Depresszió, stressz és anorexia nervosa

A méhpempő jelentősen segíthet a depresszió megszüntetésében és a stressz csökkentésében, valamint hozzájárul az anorexia nervosa enyhítéséhez. A depresszióban vagy stresszben szenvedő méhpempő-fogyasztók észrevették a jó hangulat visszatérését és a jó közérzet megteremtését.

A méhpempő természetes és értékes segítség a szülés utáni depresszió esetén, amellyel a legtöbb anya szembesül. Nemcsak a depresszió megszüntetésében segít, hanem az anyák energiaszükségletének növelésében is.

10. Alzheimer-kór

A méhpempő természetes acetilkolint tartalmaz, és éppen a lebomlása korrelál a memóriavesztéssel és a kognitív problémák megnyilvánulásával, mint például az Alzheimer-kór kialakulása.

A nyugati orvoslás ezt a betegséget az acetilkolin szintjének növelésével próbálta kezelni a páciens agyában, és a méhpempő növelheti ennek a neurotranszmitternek a szintjét anélkül, hogy nemkívánatos mellékhatásokat váltana ki, amelyek általában szintetikus drogokhoz társulnak (hányinger és májtoxicitás).

11. Intellektuális inger

A méhpempő kiváló intellektuális serkentő. Egyes esszenciális nyomelemek (foszfor, magnézium), bizonyos vitaminok (B1-, B2-, B6-vitamin), aminosavak (fenilalanin, triptofán) jelenléte miatt a méhpempő hasznosnak bizonyult a mentális állapot javításában, a szellemi teljesítmény növelésében. és javítja a memóriát. A méhpempő tehát természetes helyettesítője lehet a hallgatók által a foglalkozások alatt intenzíven fogyasztott memóriajavító gyógyszereknek.

Fedezze fel a tiszta méhpempő előnyeit a memória és a koncentráció szempontjából


Ezek az ApiLand méhpempő fogyasztásának elképesztő egészségügyi előnyei. Az ApiLand Romániában vezető szerepet tölt be a méhpempő és más méhészeti termékek értékesítésében, több mint 14 éves múlttal ezen a területen, és több ezer elégedett vásárlóval rendelkezik. Az ApiLand méhpempő 2 változatban kapható: tiszta ECO méhpempő és tiszta hagyományos méhpempő.

„Az ApiLand nyers és tiszta méhészeti termékekkel várja a fogyasztókat, tanúsítvánnyal és gondosan csomagolva, hogy megőrizze az összes előnyös tulajdonságot. A nyers, feldolgozatlan méhészeti termékek olyan élő termékek, amelyek megőrzik táplálkozási és gyógyászati ​​tulajdonságaikat." Ovidiu Bodea, az Apiland alapítója.

A méhpempő egészségre gyakorolt ​​előnyei rendkívüliek. Óriási előnye, hogy közvetlenül házhoz szállítható. Rendelje meg ezt a terméket most !

Tudjon meg többet a méhészeti termékekről – Egészségünkhöz nélkülözhetetlen szuperélelmiszerek

Előző cikk Manuka méz – 7 jótékony hatás, amit tudnod kell róla
Következő cikk édesem