Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
NOU! Tonic junior - aliatul copiilor pentru imunitate, memorie si vitalitate

ÚJ! Junior tonik - a gyermekek szövetségese az immunitás, a memória és a vitalitás érdekében


A gyermeknevelés dinamikus folyamat, amely a születés pillanatától kezdődik és egészen a felnőtté válásig tart, egy olyan időszak, amelyben a szervezet állandó fizikai és pszicho-intellektuális változásoknak van kitéve.

Az egészséges táplálkozás a kulcsa a gyermekek testének optimális fejlődésének a növekedési folyamatban. A tápanyagszükségletet teljes értékű, friss gyümölcsöt és zöldséget, húst, tojást és tejtermékeket tartalmazó étrend biztosítja. A gyermek kiegyensúlyozott és teljes értékű étrendjét azonban meglehetősen nehéz megvalósítani különböző okok miatt, mint például: a szülők, nagyszülők tájékozatlansága, a zöldség-gyümölcs kínálat szezonális változékonysága, a család étkezési szokásai. vagy a gyermek preferenciái.

A kicsiknek optimális vitamin-, ásványianyag- és egyéb esszenciális tápanyag-ellátásra van szükségük a növekedési folyamat során a harmonikus és helyes fejlődéshez. Sajnos ezeket a tápanyagokat nehéz kizárólag élelmiszerből beszerezni, ezért a kicsiknek olykor étrend-kiegészítőre van szükségük, hogy mindennel ellássák, amire szervezetüknek abban a pillanatban szüksége van.

A gyermekek szervezetének táplálkozási szükségleteiből kiindulva létrehoztunk egy új, egyedülálló méhészeti terméket Romániában: Junior Tonic - a gyermekek szövetségese a maximális immunitás, memória és vitalitás érdekében. A junior tonik egy természetes étrend-kiegészítő, melynek szerepe, hogy ellássa a szervezetet a szükséges tápanyagokkal, amelyek elősegítik az immunrendszer erősítését, energiát adnak, növelik a koncentrációt és a memóriát.

A cikkből megtudhatja a következőket:

- Erősíti a gyermekek immunrendszerét
- Megvédi a szervezetet a vírusoktól és fertőzésektől
- Javítja a fizikai és intellektuális teljesítményt
- Növeli a szervezet vitalitásának szintjét
- Serkenti a gyermekek neuropszichés fejlődését

Junior tonik - 100%-ban természetes étrend-kiegészítő gyerekeknek

A junior tonik vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak, nyomelemek, lipidek és esszenciális zsírsavak természetes koktélja, amelyet kifejezetten a gyermekek növekvő szervezetének szükségleteinek kielégítésére fejlesztettek ki. A Junior Tonic ampullák a tiszta méhpempő, a nyers virágpor, a nyers méz, a propolisz és a narancslé optimális keveréke, igazi csemege a gyermekek számára, de egyben tökéletes egészségforrás a fejlődésükhöz.

A junior tonik praktikus és vonzó csomagolással érkezik. Az ajánlott napi adagot jelentő ampullák műanyagból készültek, így könnyebben hordozhatók, kinyithatók és beadhatók, a doboz kialakítása pedig a gyermekek számára is könnyen felismerhetővé és értékelhetővé teszi a terméket. Így a Junior Tonic beadása a nap igazi kellemes pillanatává válik.

Mit tartalmaz a Junior Tonic?

A Junior Tonic összetétele nagyon különleges. Minden ampulla tiszta méhpempő, nyers virágpor, nyers méz, propolisz és narancslé édes és egészséges keverékét képviseli.

A tiszta méhpempő az az étel, amelyet a méhek készítenek a kaptárkirálynőnek, aki egyedüliként élvezi annak előnyeit. Nagyon összetett összetételének köszönhetően biztosítja az emberi szervezet számára a szükséges vagy hiányzó legfontosabb tápanyagokat. Emellett a tiszta méhpempő az egyetlen természetes forrása az acetilkolinnak, amely az idegimpulzusok átvitelében nélkülözhetetlen közvetítő, így nagyon fontos támasza a jó agyműködésnek, javítja az agy koncentráló- és memorizálási képességét. Egy másik nagyon különleges összetevő, amely kizárólag a tiszta méhpempőben található, a 10-HDA sav, amely elengedhetetlen az idegrendszer fejlődéséhez és az immunrendszer stimulálásához.

Tudjon meg többet a tiszta méhpempő előnyeiről a memória és a koncentráció szempontjából

A nyers méz természetes méz, amelyet nem melegítettek előzetesen, így megőrizte minden táplálkozási előnyét. Gazdag antioxidáns forrás, a gyermekek immunitásának elengedhetetlen elemei, valamint a szervezet optimális fejlődésében fontos szerepet játszó fitonutriensek, amelyek különleges antibakteriális és vírusölő tulajdonságokkal rendelkeznek.

A propolisz , az egyik legerősebb természetes antibiotikum, egy gyantaszerű anyag, amelyet a méhek bizonyos fák bimbóiról gyűjtenek össze, és a belső falak fedésére és a kaptár repedéseinek betömésére használják, mivel védekezőeszköz a mikrobák és penészgombák ellen, valamint gombaellenes hatású. és baktericid hatású. Segíti a kicsik törékeny immunitásának erősítését, de erős vírus-, antibakteriális, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és regeneráló tulajdonságainak köszönhetően a megfázás és az influenza kezelésében is nagyon hatékony.

A nyers pollen a virágok porzójában képződő finom por, amelyet a méhek összekevernek a nyállal, és a hátsó lábukon lévő pollenkosarakban szállítják. A méhész összegyűjti, és azonnal a fagyasztóba teszi, hogy minden tulajdonsága sértetlen maradjon. A nyers pollen a növényi fehérjék egyik legfontosabb forrása, többnyire aminosavak formájában. A nyers pollenben található tápanyag-választék kiváló természetes energizálóvá teszi, és valódi segítség a memória és az immunitás számára.

Fedezze fel, mi a nyers pollen, és mire jó

A narancslé teszi ezt a terméket a gyermekek kedvencévé. Kiegészíti a Junior Tonic előnyeit az immunrendszer támogatásában és a vérszegénység elleni küzdelemben, mivel természetes vitamin-, flavonoid- és fitonutriens-forrás.


A Junior Tonic előnyei

Most, hogy megtudta, mely méhészeti termékek képezik a Junior Tonic részét, és milyen különleges tulajdonságokkal rendelkeznek, nézzük meg, milyen előnyei vannak, és miért érdemes beiktatni a gyermekek napi étrendjébe.

Fentebb említettem az immunitást, az energiát, a koncentrációs képességet és a memóriát. Íme a Junior Tonic teljes előnyei a gyermekek egészségére és jó fejlődésére.

Erősíti a gyermekek immunrendszerét

A Junior tonik az egyik leghatékonyabb természetes kezelés az alacsony immunitás ellen. Növeli azoknak a gyerekeknek az immunrendszerét, akiknek nincs teljesen kiépült immunrendszerük, és akik iskolába, óvodába indulva hajlamosabbak megfázni, vagy különféle fertőzésekkel érintkezni.

Összetett összetételének köszönhetően (vitaminok, aminosavak, ásványi anyagok, nyomelemek, lipidek és esszenciális zsírsavak) a Junior Tonic egy teljes értékű étrend-kiegészítő, amely preventív hatást fejt ki a gyermekek immunrendszerének erősítésével. A junior tonik ellátja a gyermekek szervezetét a legfontosabb tápanyagokkal, amelyekre szükségük van vagy hiányzik. Az összes szükséges tápanyaggal rendelkező szervezet erős szervezet, amely képes megbirkózni a kórokozók elleni küzdelemmel.

A Junior Tonicban található méhpempő három kivételes vegyületet tartalmaz: gammaglobulint, royalizint és 10-hidroxi-dekánsavat, vagy röviden 10-HDA-t, az immunrendszer fő modulátorát. Ezek a vegyületek erősítik az immunitást, segítik a szervezetet a fertőzések elleni küzdelemben, valamint elpusztítják a baktériumokat és vírusokat, jótékony hatást fejtenek ki, többek között a hepatitis ellen is.

A méhpempő mellett a nyers méz, a nyers virágpor és a narancslé kiegészíti a Junior Tonic tápanyagainak skáláját, hogy erősítse a gyermekek szervezetét és immunrendszerét.

Kezdjen el most egy kezelést Junior Tonikkal, hogy erősítse gyermeke immunrendszerét!

Megvédi a szervezetet a vírusoktól és fertőzésektől

Immunrendszerünk felnőttkorban tovább fejlődik. A gyerekek azok, akik leggyakrabban, évente 8-10 alkalommal is megfáznak, mert nincs teljesen kiforrott immunrendszerük, így fokozott védekezésre van szükségük a kórokozók ellen.

A junior tonik az alapvető tápanyagok optimális ellátása és az immunrendszert serkentő hatása révén védelmet nyújt a vírusok és fertőzések ellen, amelyekkel a kicsik gyakran szembesülnek.

Összetételében a propolisz a legerősebb természetes antibiotikum. Vírusellenes, gyulladáscsökkentő és baktériumölő tulajdonságainak köszönhetően távol tartja a fertőzéseket és a vírusokat, valamint enyhíti a megfázás és az influenza tüneteit. A propolisz mellett a tiszta méhpempő, a nyers virágpor és a nyers méz képviselik a hadsereget, és védekező szerepet töltenek be a főként a hideg évszakban előforduló leggyakoribb betegségek ellen.

Javítja a fizikai és intellektuális teljesítményt

A nagy mennyiségű tanóra vagy a különféle tanórán kívüli foglalkozások, a vizsgára, versenyre való felkészülés időnként a kicsiket kimerültnek, stresszesnek vagy túlterheltnek érzi a helyzet. Aztán ráébredünk, hogy segítségre van szükségünk ahhoz, hogy energikusak maradjanak, és sikeresen megbirkózzanak a napi beosztással vagy a vizsgákkal.

A junior tonik az egyik leghatékonyabb természetes táplálékkiegészítő a koncentráció és a memória növelésére, de egyben erőteljes energizáló is aktív gyermekek vagy sportolók számára.

A méhészeti termékeknek ez a keveréke kiváló ösztönző a tanulási folyamatban. Bizonyos esszenciális nyomelemek (foszfor, magnézium), B1, B2, B6 vitaminok, aminosavak (fenilalanin, triptofán) jelenléte miatt a Junior Tonic nagyon hasznos a memória javítására és a szellemi teljesítmény növelésére.

Amikor a gyermek nem figyel a leckékre, vagy könnyen elterelődik a tanulásról, a probléma a hosszabb ideig tartó csökkent koncentrálóképesség.

A junior tonik ezúttal is a segítségedre lesz. Összetételében az acetilkolin (kizárólag a tiszta méhpempőben található), egy nagyon fontos neurotranszmitter, amely nélkülözhetetlen az idegimpulzusok továbbításában, a Junior Tonic nagyon fontos támogatója a jó agyműködésnek, így javítja az agy koncentráló képességét.

A junior tonik erősen ajánlott teljesítménysportot űző gyerekeknek is, mert javítja a fizikai teljesítőképességet azáltal, hogy növeli a szervezet energiaszintjét és ellenálló képességét a hosszan tartó fizikai megterheléssel szemben.

Mindezen rendkívüli hatások mellett a Junior Tonic segít a gyerekek szervezetének leküzdeni a fáradtságot és a stresszt, különösen a vizsgák vagy sportversenyek előtti időszakban.

Rendeljen Junior Tonicot, és segítse gyermekét jobban koncentrálni és könnyebben tanulni!

Növeli a szervezet vitalitásának szintjét

Azt mondják, a kicsik örökké fáradhatatlanok és tele vannak energiával. Ez azonban nem mindig van így. Néha előfordul, hogy dolgosabb időszakaik vannak, amikor fáradtnak, stresszesnek érzik magukat, és még aludni sem tudnak a vizsga előtt. Vannak olyan helyzetek is, amikor a gyermek szervezete vitamin- vagy ásványianyag-hiányban szenved.

A junior tonik biztosítja a napi vitaminok, aminosavak, ásványi anyagok, nyomelemek, lipidek és esszenciális zsírsavak szükségletét, az egyik legteljesebb táplálékkiegészítő a gyermekek számára. Energiát ad a szervezetnek, így a kicsik minden kedvenc tevékenységükben részt vehetnek. Ezenkívül a Junior Tonic felveszi a harcot a stressz és a fáradtság ellen, és jó közérzetet ad a testnek.

Mint fentebb említettem, a Junior Tonic a sportolók fontos szövetségese a versenyidőszakokban, növelve a fizikai megterheléssel szembeni ellenállás mértékét. Ez egy nagyon hatékony természetes energizáló, amely segít megszüntetni a stresszt és a fáradtságot.

Serkenti a gyermekek neuropszichés fejlődését

A gyermek életének minden időszaka lenyűgöző élményt jelent, mind neki, mind pedig különösen a szülőknek. A gyermekek fejlődése életkoronként több szakaszból áll: ha a gyermek 1 évesen csak elkezd járni és másképp használni a játékokat, 3 évesen már tudja, hogyan kell leírni a cselekvéseket és a képeket, és 5-6 évesen már tanul. írni és számolni.

Mint láttuk, a Junior Tonic javítja a gyerekek koncentrációs képességét és memóriáját, növeli a test energiaszintjét, és segít a kicsiknek ragyogóan megbirkózni a napi tevékenységekkel. Így elmondhatjuk, hogy a Junior Tonic hozzájárul a gyermekek jó neuropszichés fejlődéséhez, és segíti őket abban, hogy sikeresen átvészeljék a gyermekkor minden szakaszát.

A Junior Tonicban található tiszta méhpempő az egyetlen természetes acetilkolin forrás, amely az idegimpulzusok továbbításában nélkülözhetetlen közvetítő. A junior tonik tehát nagyon fontos támogatást jelent a jó agyműködés szempontjából, javítva az agy koncentráló képességét. Sőt, tudományosan igazolt, hogy a tiszta méhpempő alapvető szerepet játszik az idegrendszer fejlődésében és megfelelő működésében, a szinapszisok és az idegsejtek helyreállításában, mert a vitaminokon, ásványi anyagokon, enzimeken és aminosavakon kívül ellát minket 10-HDA savval, nélkülözhetetlen az idegi fejlődéshez.Mikor és hogyan adható a Junior Tonic gyermekeknek?

A Junior tonik nem ajánlott két éven aluli gyermekek számára .

Az ajánlott napi adag napi 1 ampulla. A junior tonikot lehetőleg reggel, étkezés előtt 20-30 perccel kell beadni.

A junior tonik szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Szülőknek, nagyszülőknek ajánljuk a Méhész Tonikot és a Royal Tonikot .

A junior tonik a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldás a szülők számára, ha a gyermeki test egészségéről és optimális fejlődéséről beszélünk. Ez a tiszta méhészeti termékek keveréke minden szükséges tápanyaggal ellátja növekvő szervezetüket, erősíti az immunrendszert, megvédi őket a vírusoktól és fertőzésektől. Ezenkívül a Junior Tonic a legjobb szövetséges a tanulás és a neuropszichés fejlődés folyamatában, serkenti a gyerekek koncentrációs és memorizálási képességét. Ezenkívül ez valóban egy természetes tonik a gyermekek számára, mivel segít megszüntetni a fáradtságot, növeli az energiaszintet és a fizikai és intellektuális erőfeszítésekkel szembeni ellenállást.

Ezért a Junior Tonic nem más, mint amire szüksége van gyermeke egészségéhez és vitalitásához.

Most egy Junior Tonic megvásárlásával ajándékba kapod a Hardworking Bee játékot!Fedezze fel a legnépszerűbb ApiLand méhészeti termékek előnyeit a következő cikkekben:

Előző cikk 9 módszer a nyers méz megkülönböztetésére a hamis méztől