Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Totul despre imunitate

Mindent az immunitásról

A hideg évszakban erős immunitásra van szükség ahhoz, hogy ellenálljon a megfázásnak vagy az influenzának, ebben az értelemben mindenféle immunitási terméket keres. A méhészeti termékek gazdagok vitaminokban, ásványi anyagokban és más szervezetünk számára nélkülözhetetlen tápanyagokban, így a vasimmunitás legjobb szövetségesei. Fedezze fel, hogyan erősítheti meg immunrendszerét méhészeti termékek fogyasztásával!


Az egyik legösszetettebb mechanizmus, amely folyamatosan működik egészségünk megőrzésében, és megvéd minket a vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól vagy mérgező anyagoktól, az immunrendszer. Az immunrendszer gyengülése bármely típusú betegségre fokozott fogékonyságot eredményez. Éppen ezért nagyon fontos megérteni, hogyan működik immunrendszerünk, és mit tehetünk annak védelmében.

Ebben a cikkben mindent megtudhat, amit az immunitásról tudni kell, hogyan erősítheti meg az immunrendszert, és mely méhészeti termékeket érdemes fogyasztani az immunitás érdekében .

Mi az immunitás?

Az immunitás kifejezés a latin nyelvből származik (immunitas jelentése "mentesség"), és testünk azon képességét jelenti, hogy megvédje magát a káros tényezőktől és megsemmisítse azokat. Normális esetben szervezetünk megbirkózik a különféle kórokozók támadásaival, de vannak olyan helyzetek is, amikor nem lehet harcolni, gyengébb, mint a betolakodók pusztító ereje. Ha megtámadják, szervezetünk kihozza az elitet, vagyis az antitesteket (amelyek az immunglobulinok tudományos nevét viselik), és képesek a káros anyagokat a jótékony anyagok közül kiválogatni, illetve a kárt okozni akarókat semlegesíteni.

Az immunrendszernek kettős szerepe van: a kórokozók elpusztítása, de az is, hogy a legapróbb részletekig megjegyezze a csaták dátumait, hogy tudja, hogyan készüljön fel arra az esetre, ha ismét ugyanilyen típusú ellenség támadná meg.

Az immunrendszer kategóriái

A szakemberek szerint kétféle immunitás létezik: a veleszületett vagy nem specifikus immunitás és a szerzett vagy specifikus immunitás. A veleszületett immunitás a szülőktől kapott hozomány, a szervezet első védelmi vonala, amely élet közben nem befolyásolható. A megszerzett immunitás formálható oltással, egészséges életmóddal és az immunrendszert serkentő szerepű természetes termékekkel, például méhészeti termékekkel .

Hogyan erősítsük immunitásunkat?

Az egyre több immunhiányt okozó káros faktorok sokasága manapság fokozott odafigyelést és odafigyelést igényel életmódunkkal és immunrendszerünk megfelelő működésének befolyásolásával kapcsolatban. Az egészséges életmód értékes az immunrendszer számára.

Az egészséges életmód kialakításának elősegítésére és motiválására készítettem egy infografikát 10 praktikus tanáccsal az erős immunitás érdekében , amelyet kinyomtatva a hűtőre vagy a falra ragaszthat, hogy mindig kéznél legyen.


infografika-immunitás-méhtermékek

Immunitás gyermekeknél és időseknél

Életkortól függetlenül a legyengült immunrendszer nem elhanyagolható egyensúlyhiányt okoz. Gyermekeknél és időseknél azonban az alacsony immunitásnak meglehetősen súlyos következményei lehetnek. Köztudott, hogy a közösségbe kerülő gyermekek megfázást és influenzát kapnak, amelyek minden évben kiújulnak, amíg immunrendszerük teljesen ki nem ér. Ezekben az időszakokban a vírusok és fertőzések nagyon gyakoriak lehetnek, és pánikot keltenek a szülőkben.

Ilyenkor célszerű az orvos tanácsa mellett a gyermekek immunitását erősítő szabályokat betartani, mint például a friss gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étrend, a rendszeres alvási rend és a megfelelő higiénia. Ezeken kívül a méhészeti termékekkel végzett rendszeres tanfolyamok támogatják a még érés alatt álló immunrendszerüket.

A kicsikhöz hasonlóan az időseknek is fokozott immunvédelemre van szükségük. Köztudott, hogy a szervezet öregedésének egyik első jele az immunitás csökkenése. Ellentétben a fiatal felnőttekkel, akiknek immunrendszere normálisan működik, időseknél az egyszerű megfázás súlyos szövődményeket okozhat. Fontos tudni, hogy időskorban az antibiotikumok vagy más gyógyszerek szedésének nem kívánt mellékhatásai lehetnek, amelyek a fiataloknál akutabban jelentkeznek, ezért fontos az immunrendszer támogatása természetes termékekkel, például méhészeti termékekkel.


Tudjon meg többet a Junior Tonicról – a méhészeti termékek kifejezetten gyermekek számára készült keverékéről .


Az immunrendszert támogató méhészeti termékek

Az immunrendszer erősítése, az egészséges táplálkozás, a pihenés, a testmozgás stb. mellett mindig bizalommal támaszkodhat a méhészeti termékekre. Összetett összetételüknek köszönhetően, amely biztosítja a legtöbb tápanyagot a szervezetnek, a méhészeti termékek fontos egészség- és energiaforrást jelentenek, ugyanakkor az immunrendszer erős szövetségesei.

Íme, milyen méhészeti termékeket ajánlunk az immunrendszer erősítésére:

Tiszta méhpempő

A tiszta méhpempő a kaptárkirálynő exkluzív tápláléka, de egyben az egyik leghatékonyabb természetes kiegészítő az alacsony immunitásért. Ez a csodálatos méhészeti termék biztosítja az emberi szervezet számára a legfontosabb tápanyagokat, amelyekre szüksége van vagy hiányzik. A tiszta méhpempőben található hatóanyagok sokaságából a legfontosabbak az immunrendszer erősítése szempontjából: a gammaglobulin , amely serkenti az immunrendszert és segíti a szervezetet a fertőzések vagy vírusok elleni küzdelemben, royalizin , amely segít a szervezetnek a baktériumok elpusztításában, a sebek gyógyításában. valamint az allergia és a 10-hidroxi-dekánsav , röviden a 10-HDA, a szervezet védekezésének alapvető kulcsa.

Előnyök:

  • Növeli az immunitást és a fizikai és intellektuális erőfeszítésekkel szembeni ellenállást. Ajánlott az egész család védelmére, és különösen a még nem teljesen kifejlett immunrendszerrel rendelkező, megfázásra hajlamosabb gyermekek számára. Az a szervezet, amelyik rendelkezik minden szükséges vitaminnal és ásványi anyaggal, erős test, és a tiszta méhpempő sikeresen hozzájárul a természetes védekezőrendszer erősítéséhez.

  • Megelőzi és enyhíti a megfázás és az influenza tüneteit: torok- vagy fejfájást, lázat stb. A tiszta méhpempő erősíti az immunrendszert, így a megfázásos és influenzás epizódokért felelős vírusok és baktériumok távol maradnak.

Fedezze fel a 11 állapotot, amelyet a méhpempő enyhít.

manuka méz

A manukaméz az a méz, amelyet a méhek az új-zélandi Manuka cserje virágainak nektárjából nyernek, ez a legerősebb ismert természetes antibiotikum. Nagyon erős antibakteriális, antimikrobiális és vírusölő tulajdonságokkal rendelkezik a metilglioxál gazdag tartalmának köszönhetően (MGO™ - a manuka méz egyedülálló faktora, amely a méhészeti termék antibakteriális erejét jelzi). Minél magasabb az MGO™ szint, annál erősebbek az antibakteriális tulajdonságai.

Előnyök:

  • Ha alacsony az immunitása, segít megerősíteni a szervezet védekező rendszerét a megfázás, az influenza vagy a fertőzések (beleértve a bőrt is) ellen.

  • Erősíti a gyermekek immunrendszerét, és segít könnyebben átvészelni a megfázásos és influenzás epizódokat.

  • Segít a hideg évszakban előforduló leggyakoribb betegségek kezelésében: torokfájás, láz, megfázás és influenza, légúti fertőzések, krónikus hörghurut, asztma, krónikus arcüreggyulladás, migrén, asthenia.

Olvasson többet a Manuka Honey-ról – a vasimmunitás legerősebb szövetségeséről.


Méh tonik

Az ApiLand méh tonik a méhészeti termékek keverékeit képviselik, az egészség és a vitalitás valódi koktéljait. Felnőtteknek a Méhész Tonikot és a Királyi Tonikot ajánljuk, gyerekeknek pedig egy speciális termékünk a Junior Tonic.

A Beekeeper's Tonic a tiszta méhpempő, a nyers méz, a propolisz és a virágpor tökéletes keveréke, míg a Royal Tonic a tiszta méhpempőt és a nyers mézet kombinálja a ginzenggel az extra energia és élénkség érdekében.

A junior tonik egy új termék, amelyet kifejezetten a növekvő gyermeki szervezet táplálkozási igényeinek kielégítésére terveztek, de a legválogatósabb törpék ízlését is kielégíti. Tartalma: tiszta méhpempő, nyers virágpor, nyers méz, propolisz és narancslé.

Az ApiLand méh tonik előnye, hogy már ampullákban adagolják, így könnyen szállíthatók és beadhatók, bárhol is van. Ezen kívül minden, az immunrendszer erősítésére, a szervezet energiaszintjének emelésére ajánlott méhészeti terméket tartalmaznak.

Előnyök:

  • Erősítik az immunrendszert

  • Megvédi a szervezetet a vírusoktól és fertőzésektől

  • Nagyon könnyű tárolni és kezelni a csomagolásuk miatt

  • Nagyon kellemes ízűek, a gyerekek könnyen elfogadják őket.


Tudjon meg többet a Bee Tonicsról – az elit immunitás, vitalitás és memória napi adagjáról

Nyers pollen (14 fajta)

A nyers virágpor a méhek táplálékforrása, összetételében benne van a szervezetünkben jelenlévő összes ásványi anyag, de a vitaminok nagy része és a fő enzimek és proenzimek, valamint sok más, egészségünk szempontjából létfontosságú aktív elem is. Az ApiLand nyers pollen termékcsalád 14 fajta poli- és monoflorális pollenből áll.

Előnyök:

  • Gazdag vitamin-, ásványianyag- és antioxidáns tartalmának köszönhetően erősíti a szervezet immunrendszerét.

  • Csökkenti a krónikus fáradtságot, visszaadja az optimizmust és a vitalitást. Energiatöbbletet ad a szervezetnek, kiváló vérszegénység gátló, vitaminizáló, különösen ajánlott városi környezetben élőknek, akik hektikus életmódjukból adódóan különféle stressznek vannak kitéve, illetve lábadozók számára.

Tudjon meg többet: Mi a nyers pollen, és mire jó?


Tehát, ha szeretné megvédeni családját a betegségektől a hideg évszakban, vagy természetes és hatékony gyógymódja van az ebben az időszakban előforduló leggyakoribb betegségek kezelésére, akkor mindig számíthat méhészeti termékekre.

Fedezze fel a méhészeti termékek legösszetettebb kínálatát a www.apiland.ro oldalon !

Előző cikk ApiLand, a Vegetáriánusok Nemzetközi Napján
Következő cikk Köszöntsd egészségesen a telet, tiszta méhpempő segítségével