Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Dulce si sanatoasa – salata de fructe cu miere cruda si polen crud

Dulce si sanatoasa – salata de fructe cu miere cruda si polen crud

Ce poate fi mai placut vara decat sa ne delectam cu minunatele fructe de sezon?! Un desert foarte apreciat de catre cei mari, dar si de catre cei mici, este salata de fructe. Este usor de preparat, nu necesita mult timp si poate fi atu-ul cu care sa ne incantam oaspetii. Din cosul bogat de fructe de sezon, putem alege fructele pe care le iubim cel mai mult, le putem combina asa cum dorim, astfel incat preparatul nostru sa fie unul care sa ne incante papilele gustative, dar care sa ofere si o imagine vizuala atractiva.andnbsp;

O salata de fructe reusita este una care imbina gustul delicios, cu un aspect placut, chiar exotic. Salata trebuie sa fie colorata, sa nu contina doar fructe de o singura culoare, ci sa fie un curcubeu de culori si arome. Iata o idee de salata de fructe cu miere cruda!

Ingrediente:

200 g zmeura, 200 g kiwi, 200 g cirese, 100 g ananas, un mar verde, o portocala, miere cruda (de preferat cea de salcam, pentru ca are o consistenta mai lichida), polen crud de castan dulce si mur.

Se stoarce portocala, iar sucul se amesteca cu mierea cruda.

Toate fructe se spala bine. Kiwi se curata de coaja si se taie felii sau cuburi, la fel ca si ananasul si marul. Se amesteca si cu zmeura si ciresele si se se lasa bolul cu toate aceste fructe la frigider jumatate de ora. La servire, se toarna sucul de portocale cu miere cruda peste fructe si se presara pe deasupra o lingura mare de polen crud de castan dulce si mur.

Este un desert delicios si sanatos, poate fi servit atat de catre copii, cat si de catre adulti. Dincolo de gustul minunat, daca ne gandim la substantele benefice din ingredientele care compun aceasta salata, putem spune, pe buna dreptate, ca este un adevarat medicament natural!

Sursa pozei

Előző cikk 6 egészséges reggeli ötlet gyerekeknek nyers mézzel és nyers virágporral