Ugrás a tartalomra
De ce sa alegeti laptisorul de matca si tonicele apicole

Miért válassza a méhpempőt és a méh tonikokat

Az egyik természetes gyógymód, amely az idők során bizonyította hatékonyságát a méhpempő . Az ókori görögök által az örök fiatalság forrásának nevezett méhpempőt ma a világ nagy egyetemein tanulmányozzák, a fiatalság, az egészség és a szépség igazi elixírjévé kezdik tekinteni, mert hatékonysága bizonyított. több betegség.

A méhpempő vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, aminosavak egész sorát tartalmazza, melyek egy részét a szervezetünk nem tudja szintetizálni... Pontosan ezért a méhpempő nélkülözhetetlen étrend-kiegészítő!

Tartalmazza a már híres 10-HDA savat is, mely erős vírus-, antibakteriális és gombaölő hatással bír, amitől a méhpempő erősíti immunrendszerünket.

Megszabadul a megfázástól, influenzától, mindenféle fertőzéstől, és sokkal gyorsabban gyógyul a sebeink.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a méhpempő az egyetlen természetes forrása az acetilkolinnak, az idegimpulzusok továbbításában nélkülözhetetlen anyagnak, aminek köszönhetően a méhpempő javítja a memóriát, növeli a koncentrációt és az intellektuális teljesítményt. Kiváló a gyermeknevelés időszakában, vizsgaidőszakban, de akkor is, amikor az idegi degradáció első jelei megjelennek.

Azonban a legjobb minőségű tiszta méhpempőt kell választania, mint például az Apiland méhpempő. A www.apiland.ro weboldalon meg fog lepődni, hogy - ha vásárol egy doboz 100 grammos méhpempőt - ajándékba kap egy doboz 25 grammos méhpempőt.

És látni fogod, hogy egy méhpempős kúra sokkal egészségesebbé, energikusabbá, életerősebbé tesz!

De ha nem szereted a méhpempő ízét, ami - igaz - kissé savanykás, akkor az Apiland csapata készített neked két méhpempőt, amelyek nem csak egészségesek, de nagyon kellemes ízűek és nagyon egyszerűek is. adminisztrálni.

Ez a Beekeeper's Tonic , amelyben a méhpempőt mézben oldják fel virágporral és propoliszszal együtt.

Próbálja ki az ÖKO méhész Tonikot – az öko méhészeti termékek koktélját!

És a Royal Tonic , amelyben a méhpempőt a keletiek által az élet gyökerének nevezett ginzenggel együtt mézben oldják fel, és amely a méhpempőhöz hasonlóan az öregedési folyamat késleltetésével bír.

Tudjon meg többet a Bee Tonicsról – az elit immunitás, vitalitás és memória napi adagjáról

Kell még egy érv ahhoz, hogy a tiszta méhpempőt válassza, vagy ezeket az ideális kombinációkat az egészségért, fiatalságért, energiáért és lendületért?! Gondoljunk csak arra, hogy a királynő - akit a méhek egész életében csak méhpempővel etetnek - csaknem 50-szer tovább él, mint egy munkásméh, ráadásul naponta több mint 1000 tojást tojik.

Japán kutatók tanulmányai már bebizonyították, hogy a méhpempő nálunk is ilyen hatásokkal bír - növeli az élettartamot és... a termékenységet, nőknél és férfiaknál egyaránt javallt.

A legjobb hatás érdekében válasszon minőségi méhészeket, Erdély domb- és hegyvidéki méhészeit, Apiland méhészeit.

Ne felejtsd el, hogy a www.apiland.ro oldalon egy 100 grammos doboz méhpempő vásárlásakor még egy 25 grammos dobozt ingyen kapsz! És csak most 20% kedvezménnyel vásárolhat méhtonikokat!

A legjobb természetes gyógymódokért válassza az Apilandot !

Előző cikk Manuka MGO méz zöld tea kivonattal
Következő cikk Tiszta méhpempő