Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Laptisorul de matca si memoria

A méhpempő és az emlékezés

Sokan kíváncsiak rá, hogy igaz-e, hogy az igazi csodaterméknek tartott méhpempő képes javítani a memóriánkat, a koncentrációs képességünket, egyszóval a szellemi teljesítményünket, és emellett képes-e megvédeni minket mindkettővel szemben. a rettegett degeneratív betegségektől, például az Alzheimer-kórtól, amely egy bizonyos életkor után az életünket tönkreteheti.

Az agyi tevékenységet erősen befolyásolja a helytelen táplálkozás, a környezetszennyezés, a túlterheltség és a stressz. Így a memória- és a koncentráció hiányával kapcsolatos problémák nemcsak az idősek, hanem a fiatalok számára is komoly problémát jelentenek. Semmi sem rosszabb, mint egy vizsga előtt szembesülni ezekkel a problémákkal, vagy bonyolult és sürgős munkahelyi problémákat megoldani. Ugyanakkor a központi és a perifériás idegrendszerre hatással van az öregedés. Már 30 év után érezhetőek az első idegrendszeri leépülések, amelyek aztán 60 éves kor után sok esetben degeneratív betegségek formájában jelentkeznek.

Az idegrendszer megfelelő működésében szerepet játszó egyik fő anyag az acetilkolin, az első neurotranszmitter, amelyet felfedeztek. Az acetilkolin nélkülözhetetlen mind az agy, mind a gerincvelő és az idegrendszer többi részének jó működéséhez. Enélkül azt kockáztatjuk, hogy nem támaszkodhatunk emlékezetünkre, ugyanakkor teljes intellektuális képességünk és mindenekelőtt koncentrációs képességünk megsérül.

Különféle kezeléseket vezetnek be az acetilkolin-hiány kompenzálására, de ezek egy sor nem kívánt mellékhatást mutatnak. A méhpempő az egyetlen természetes acetilkolin forrás. Így minden más termékkel ellentétben a méhpempő hatékony és mentes minden mellékhatástól. Sőt, számos egyéb jótékony hatást is kínál egész szervezetünk számára, amelyek közül sok az idegrendszer jobb működéséhez vezet. Ne felejtsük el, hogy a tápláléknak, azaz a méhpempőnek köszönhetően a királynő több tucatszor tovább él, mint a többi méh.

Ma már bebizonyosodott, hogy a méhpempő hatékonyan küzd a memóriavesztés, a szorongás, az ingerlékenység és a gondolataink kifejezésének nehézségei ellen. A méhpempő extra koncentrációt biztosít számunkra, növeli intellektuális képességeinket. Ugyanakkor megelőzi és megvéd minket az olyan degeneratív betegségektől, mint az Alzheimer-kór.

Pontosan ezért ajánljuk az időszakos kúrákat kiváló minőségű méhpempővel, mint például az Apiland méhpempővel .

Előző cikk A propolisz 7 csodálatos hatása az egészségre
Következő cikk Méhpempő és termékenység