Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Tonic regal - energie si vitalitate

Royal tonik - energia és vitalitás

A mai élet rohanó, gyors döntéseket kell hoznunk, stresszt élünk át, testileg-lelkileg felemésztjük magunkat, ezért mindig szükségünk van energiára. Az egyik legjobb forrás pedig a természet, a természetes élelmiszerek. A méhkas termékek tonizáló, energizáló, tápláló, sőt gyógyító hatásukról is ismertek. Cégünk, az Apiland piacra dobott egy új egyedülálló terméket, a jótékony anyagok koktélját, a Royal Tonic-ot . Jól adagolt ginzenget és méhpempőt tartalmaz, természetes mézbe keverve.

A ginzeng egy csoda összetevő, amely Kínából származik, ahol több mint öt évezrede ismert és sikeresen alkalmazzák. Erről a gyökérről azt mondják, hogy tonizál, erőt ad a szervezetnek, és általános gyógymód, igazi univerzális csodaszer. "Az élet gyökerének" nevezik, mert olyan gyógynövény, amely életet és életenergiát ad azoknak, akik fogyasztják. Serkenti a központi és perifériás idegrendszert, növeli az általános immunitást, erősíti a szív- és érrendszert, szabályozza a hormonrendszert. Kiegyensúlyozza az anyagcserét, szabályozza a koleszterint, a vérnyomást és a vércukorszintet, küzd a fáradtság és a túlterheltség ellen, lassítja a szervezet öregedését, megelőzi a szexuális zavarokat, ráadásul növeli a potenciát és a termékenységet.

A méhpempő a kaptár egyik legfontosabb terméke. Ez az a táplálék, amely táplálja a királynőt, a kaptárkirálynőt egész életében. Valójában ennek a tejnek köszönhetően a lárva királynővé válik. Az a tény, hogy a királynő csak méhpempővel táplálkozik, lehetővé teszi számára, hogy körülbelül 50-szer tovább éljen, mint egy munkásméh, és naponta több mint ezer tojást tojjon. Ahhoz, hogy ezeket meg tudja csinálni, energiára és tökéletes egészségre van szüksége, és ezeket a méhpempőnek köszönhetően megkapja.

A méhpempő sok különösen fontos tápanyagot tartalmaz. A vitaminokon (különösen a B csoportba tartozókon), ásványi anyagokon, esszenciális aminosavakon és fehérjéken kívül acetilkolint is tartalmaz (ez az egyetlen természetes forrása). Az acetilkolin nagyon fontos az idegimpulzusok sejtszintű átvitelében. A tej 10-HDA savat is tartalmaz, amely erős antibakteriális, gomba- és vírusölő hatással bír, kiküszöböli a szabad gyököket, növeli a szervezet immunitását és rezisztenciáját, valamint rák- és daganatellenes hatása is van. Ezeknek az anyagoknak köszönhetően a méhpempő olyan súlyos betegségek esetén is kifejti hatását, mint az olyan degeneratív betegségek, mint a sclerosis multiplex, a szenilis demencia vagy az Alzheimer-kór. Ezenkívül stimulálja az őssejteket, ami lehetővé teszi a szervezet regenerálódását. Természetesen a gyógyító hatások sokkal nagyobbak, például bizonyos állapotokban, mint például magas vérnyomás, fekély, cukorbetegség, hepatitis. A méhpempő segít reuma, ízületi gyulladás, csontbetegségek (csontritkulás, törések) esetén is, szabályozza a triglicerid- és koleszterinszintet, a vérnyomást, védi a szívet és a szív- és érrendszert, megelőzi a szívinfarktust.

A méz jól ismert az emberi szervezet számára előnyös tulajdonságairól. És ha természetes, és olyan virágokból nyerik, amelyek nem szennyezett területeken nőnek, akkor hatásai még fontosabbak.

A királyi tonik ennek a három összetevőnek: ginzengnek, méhpempőnek és méznek a csodás hatásait ötvözi, így sikerül elérni a maximális hatékonyságot. A királyi tonik segít megelőzni és felvenni a harcot a vírusokkal és megfázásokkal, valamint sokkal súlyosabb állapotokkal. Ezen kívül segíti a memóriánkat, az intellektuális koncentrálóképességünket és növeli fizikai ellenállóképességünket, miközben javítja a szervezet általános állapotát. Nagyon hasznos azok számára is, akiknek meddőséggel, frigiditással és impotenciával kapcsolatos problémáik vannak, szabályozza a szexuális funkciókat, valamint energizáló és afrodiziákumként hat.

A legjobb hatás érdekében minőségi méheket kell választania!

A méhészeti termékekkel kapcsolatos további információkért, részletekért a 0371.78.00.78-as telefonszámon érdeklődhetnek.

Meghívjuk Önt, hogy hallgassa meg Cecilia Caragea kommunikációs tanácsadó felszólalását a „Jó reggelt, házigazdák” (Antena Satelor) című műsorban. Az oszlopot az Apiland támogatja.

Előző cikk Egészség az alma virágaiból
Következő cikk Nyers vadrózsa virágpor – a csodálatos illatok és kellemes aromák szimfóniája

Szólj hozzá

* Szükséges Mezők