Ugrás a tartalomra
Un cocktail de sanatate: Tonicele apicole

Egészségügyi koktél: Méh tonik

A méhészeti termékek évezredek óta ismertek és ajánlottak, az ókortól napjainkig. Ha az ókori gyógyítók és orvosok empirikus úton ismerték fel tulajdonságaikat, akkor ma az ajánlások mélyreható tudományos vizsgálatok után, pontos méréseken és elemzéseken alapulnak. A konklúzió mindenesetre ugyanaz: a kaptártermékek igazi csodaételek, igazi természetes gyógyszerek.

Miközben a kutatók a méz és a méhpempő komplexitását fejtik ki, próbálják megérteni rendkívüli tulajdonságaikat, a méhészeti termékek gyártói sem tartanak lépést, hanem mindig új dolgokkal, termékekkel rukkolnak elő.

Cégünk, az Apiland , két különösen hatékony méh tonikot készített, melyben több méhészeti termék is kombinálható. Ma már sokan túlságosan kapkodunk reggel, így nincs időnk felkészülni és beszerezni a napi szükséges energiát. Lehet, hogy nehezen veszünk be egy teáskanál mézet vagy méhpempőt, vagy megfeledkezünk róluk. Ezért alkottunk olyan tonikokat, amelyek egyetlen, könnyen beadható kapszulában összegyűjtik az összes szükséges összetevőt az egész munkanap energiainjekciójához.

A royal tonik méhpempőt és ginzenget tartalmaz nyers mézben oldva. Az ázsiaiak, de különösen a kínaiak számára a ginzeng az "élet gyökere", a csoda összetevő, amely energiát, vitalitást, termékenységet és hosszú élettartamot ad. Így ez a termék ötvözi a méhpempő kiváló tulajdonságait a ginzeng tulajdonságaival, ami rendkívül hatékony tonikot eredményez.

A méhész tonik csak kaptártermékeket tartalmaz, nevezetesen méhpempőt , nyers virágport és nyers mézben oldott propoliszt . Egy egész gyógyszertár!

Próbálja ki az ÖKO méhész Tonikot – az öko méhészeti termékek koktélját!

Ezeket a tonikokat nagyon egyszerű és kényelmes használni: nyissa ki az ampullát, öntse a tartalmát egy pohárba, és közvetlenül igya meg. Van még egy előnyük, főleg ha gyerekekről van szó: a méznek köszönhetően ízük édes, finom, ellentétben a nyers méhpempő ízével, aminek a savanykásabb ízét nem mindenki értékeli. Főleg a méhész tonikot részesítik előnyben a nők és a gyerekek, mivel nagyon édes, míg a ginzeng miatt kevésbé édes, keserű jegyű királyi tonikot a férfiak kedvelik.

Tudjon meg többet a Bee Tonicsról – az elit immunitás, vitalitás és memória napi adagjáról

Ha a méh tonik elsősorban energizáló hatású, akkor a méhkas többi termékének más fő hatása van. A méregtelenítés kapcsán meg kell még említeni a kaptár ezen a területen leghatékonyabb termékét, a legelőt . A "méhkenyérnek" is nevezett legelő a gyomor-bélrendszerre hat, tisztítja a májat is. Kellemes, édes-savanyú ízű, nagyon könnyen emészthető, még a nyers pollennél is könnyebben. Valójában a legelő erjesztett virágpor. Egy méregtelenítő kúra körülbelül hét hétig tart, akárcsak más méhészeti termékekkel végzett kúrák esetében. Természetesen a kezelés megkezdése előtt javasolt konzultálni a háziorvossal, aki előzményeink ismeretében tud ezzel kapcsolatban néhány javaslatot tenni.

A nyers pollen pedig jó a szervezet méregtelenítésére, mert nagy mennyiségben tartalmaz szelént. Tudnunk kell azonban, hogy minden nyers, friss méhészeti termék sok más élő, hatóanyagot, enzimet, vitamint, ásványi anyagot, valamint laktofermentumot is tartalmaz, amelyek nagyban segítik az emésztőrendszert.

Ezeknek a méhtonikoknak, valamint a testünkön lévő összes méhészeti terméknek az eredménye több hetes kúra után látható. Az apifitoterápiás termékek nem szintetikus drogok, amelyek azonnali hatást fejtenek ki. Lassabban, időben, de mélyebben dolgoznak. Hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, kényelmesen érezzük magunkat, energizál, méregtelenít és segít leküzdeni bizonyos betegségeket, erősítve az immunitásunkat. Ha valamilyen betegségben szenvedünk, ezeket a termékeket nyilvánvalóan az orvos által javasolt szintetikus drogokkal egyidejűleg alkalmazzuk.

A Realitatea TV Fresh Refresh című műsorában Cecilia Caragea kommunikációs tanácsadó is beszélt a méhtonikok és általában a méhészeti termékek tulajdonságairól és előnyeiről.

Előző cikk Apiland nyers pollen
Következő cikk Egy "friss" nyár méhészeti termékekkel!