Sari la conținut
De unde vine Black Friday?

De unde vine Black Friday?

Timp de citire: 4 minute

Ziua de Black Friday, în traducere Vinerea Neagră, vine din Statele Unite și are strânsă legătură cu o sărbătoare importantă a americanilor, și anume: Thanksgiving (Ziua Recunoștinței). E o tradiție ca întreaga familie să se adune în jurul mesei pentru cina festivă și de multe ori să înnopteze la cei dragi.

Totul sună minunat, până a doua zi, vineri, când toți încearcă să ajungă acasă. Traficul devine greu de înfruntat și responsabili pentru denumirea de Black Friday sunt chiar polițiștii din Philadelphia, care s-au văzut depășiți de această situație.

Unii ar spune că e Black Friday în fiecare zi în unele orașe din țara noastră :)

Tot atunci se dă startul cumpărăturilor de Crăciun, iar unii comercianți scad prețurile. De la an la an, Black Friday s-a bucurat de tot mai mult succes, iar din 2011, magazinele fizice și online de la noi din țară au adoptat această practică.

Reduceri reale sau practici neloiale?

Nu știm alții cum sunt, dar la noi reducerile sunt pe bune. Si asta o poate confirma orice client al nostru, iubitor de produse apicole.

Dar dacă vrei să fii sigur că nu vei fi păcălit de nici un comerciant, urmează sfaturile de mai jos.

Bune practici pentru Black Friday :

  • Nu cumpăra doar de dragul de a cumpăra. Stabilește prioritățile și cumpără doar ceea ce ai nevoie. Noi nu încurajăm consumerismul

  • Urmărește pe site-ul preferat prețul acestuia cu câteva săptămâni înainte de Black Friday

  • Creează-ți cont și nu uita să etichetezi produsul ca favorit, în felul acesta îți va fi mult mai ușor să-l găsești în magazin

  • 00:00 ……e Black Friday !!!! Ai găsit o super reducere, așa că plasezi rapid comanda

  • Asigură-te că ai primit confirmarea comenzii

  • Așteaptă coletul și nu uita că mii de oameni au făcut același lucru, deci timpul obișnuit de livrare poate fi modificat

Black Friday la produse apicole ?

DA! Reducerile de Black Friday nu sunt doar la electrocasnice. Sănătatea are mereu prioritate, așa că produsele tale apicole preferate vor fi la reducere chiar aici, pe apiland.ro. Asigură-te că ai tot ce îți trebuie pentru o imunitate de fier care să te ajute să treci cu brio peste sezonul rece.

Ce comanzi de la ApiLand ?

v Lăptișorul de matcă nu trebuie să-ți lipsescă din frigider. Te va ajuta să fii plin de energie și să gestionezi stresul dinainte de sărbători

v Adaugă polen crud la micul dejun pentru un plus de savoare

v Dacă cumva apare durerea în gât, apelează numaidecât la tinctura de propolis

v După o zi lungă la serviciu, ce poate fi mai plăcut decât un ceai cald îndulcit cu miere crudă ?

v Numărătoarea inversă până la sărbătorile de iarnă a început deja. Dacă ești pofticios din fire și știi că nu vei putea rezista tentațiilor culinare, pregătește-te și pentru cura de detoxifiere cu păstură.

v Nu e prea devreme nici pentru cadourile de Crăciun. Alege mierea cu fulgi de aur pentru o persoană deosebită sau tonicele apicole pentru cei mai dragi din familie. Și cosmeticele Me | Today pot fi cadoul perfect, iar ambalajul lor este deja unul rafinat, deci nu mai ai multe bătăi de cap cu împachetarea lor.

Black Friday începe în câteva zile, e momentul să te hotărăști ce pui în lista de favorite.

Rămâne să-ți spunem doar atât: Spor la cumpărături!

Articolul anterior 9 metode de a deosebi mierea cruda de cea contrafacuta