Sari la conținut
⚠️ Livrările pot suferi întârzieri din cauza volumului mare de comenzi de Black Friday
⚠️ Livrările pot suferi întârzieri din cauza volumului mare de comenzi de Black Friday
Laptisorul de matca imbunatateste fertilitatea

Laptisorul de matca imbunatateste fertilitatea

Infertilitatea este o problemă de sănătate ce afectează circa 15% din cupluri şi poate avea cauze foarte diverse. Procentul crește odată cu vârsta, astfel încât, la peste 40 de ani, incidența infertilității se consideră a fi de aproape 50%. Un remediu natural eficient pentru ambii parteneri este lăptișorul de matcă pur. Află cum te poate ajuta lăptişorul de matcă pur pentru creşterea fertilităţii!

Venirea pe lume a unui copil este o adevărată binecuvântare, însă, din păcate, incidența infertilității a crescut semnificativ în ultimii ani, iar această problemă devine cu atât mai serioasă cu cât vârsta partenerilor este mai înaintată.

Lăptişorul de matcă pur reprezintă un aliat de nădejde şi în cazul persoanelor care suferă de infertilitate. Acesta combate infertilitatea atât la femei, cât şi la bărbaţi, prin reglarea nivelurilor hormonale, reducerea inflamaţiilor aparatului reproducător şi creşterea apetitului sexual. Haide să vedem în continuare ce este lăptişorul de matcă şi cum acţionează acesta în îmbunătăţirea fertilităţii.

Ce este lăptişorul de matcă pur?

Lăptişorul de matcă pur este hrana exclusivă a reginei stupului (a mătcii). Albinele lucrătoare care îl produc au o durată de viaţă de numai cinci-opt săptămâni, în timp ce regina - hrănită doar cu lăptişor de matcă pur - trăieşte între patru şi şase ani, adică de peste 50 de ori mai mult decât suratele ei. Mai mult, matca depune peste 1000 de ouă pe zi, un număr impresionant, nu-i aşa? De aceea, lăptișorul de matcă pur a fost considerat din cele mai vechi timpuri un adevărat elixir al longevității și fertilității, iar studiile medicale recente demonstrează că acesta ajută la tratarea infertilității feminine și contribuie la tratarea impotenței la bărbați.

Lăptişorul de matcă pur este bogat în aminoacizi (29 mai exact), lipide, zaharuri, vitamine, acizi graşi şi, cel mai important, în proteine. Acesta este o sursă naturală bogată în fier și calciu. Lăptişorul de matcă pur conţine, de asemenea, acetilcolina, care este necesară pentru transmiterea de mesaje nervoase de la o celulă la alta şi acid 10-hydroxydecanoic, pe scurt 10-HDA - principalul modulator al sistemului imunitar.


LĂPTIȘORUL DE MATCĂ ÎMBUNĂTĂȚEȘTE FERTILITATEA

Beneficiile lăptişorului de matcă pur pentru fertilitate

Lăptișorul de matcă pur a înregistrat rezultate remarcabile în cadrul studiilor clinice efectuate, fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente în combaterea infertilității şi a problemelor aparatului reproducător.

Lăptişorul de matcă pur restabileşte echilibrul hormonal.

Lăptişorul de matcă pur este un bun reglator al hormonilor ovarieni, hipofizari şi hipotalamici la femei, iar pentru bărbaţi este recomandat datorită capacităţii de normalizare a funcţiei glandelor suprarenale, responsabile de producerea de androgeni şi a efectelor pozitive asupra testiculelor care produc testosteron. Acesta stimulează atât ovulaţia şi fecundarea, cât şi performanţele sexuale ale femeii şi bărbatului, conducând astfel la o viaţă sexuală de cuplu echilibrată şi fericită.

Un studiu realizat în Japonia şi publicat în anul 2007 arată că lăptişorul de matcă pur are tendinţa de a imita estrogenul uman, si, astfel, poate fi de ajutor persoanelor care suferă de un nivel scăzut de estrogen. Estrogenul este esenţial pentru formarea oaselor şi a genelor, dar şi pentru o menstruaţie sănătoasă. Acelaşi studiu a demonstrat că un consum regulat de lăptişor de matcă pur a dus la o creştere a celulelor uterului.

Lăptişorul de matcă pur îmbunătăţeşte fertilitatea.

Lăptişorul de matcă pur îmbunătăţeşte fertilitatea prin stimularea sistemului imunitar, prin reducerea inflamaţiilor la nivelul aparatului reproductiv şi prin combaterea factorilor care conduc la îmbătrânirea organismului.

Acesta reglează ciclul menstrual al femeii și asigură restabilirea sănătații peretelui și mucoasei uterine. În plus, lăptișorul de matcă pur crește libidoul, protejează ovulele și crește numărul și motilitatea spermatozoizilor, fiind inhibați factorii de degradare a acestora.

Lăptişorul de matcă pur nu conţine hormoni artificiali. Acesta ajută la depăşirea problemelor de fertilitate prin stimularea funcţionării corecte a organismului şi a secreţiei hormonilor esenţiali proprii, implicaţi în procesul de reproducere. Astfel, acesta nu are efecte secundare şi reprezintă unul dintre cele mai complete suplimente naturale cu efecte benefice pentru întregul organism.

Lăptişorul de matcă pur reglează menstruaţia şi combate simptomele menopauzei.

Consumul lăptişorului de matcă pur este recomandat şi în timpul sarcinii şi apoi în timpul alăptării, deoarece stimulează producţia de lapte şi ajută la restabilirea echilibrului hormonal.
De asemenea, acesta ameliorează tulburările cauzate de menstruaţie şi afecţiunile asociate sindromului post-menopauză.

Citeşte şi despre Cele 8 sisteme vitale ale organismului pe care lăptişorul de matcă pur le susţine

Cum trebuie consumat lăptişorul de matcă pur?

Lăptişorul de matcă pur se administrează sublingual până la dizolvare totală, dimineața, cu 20 - 30 minute înainte de masă. Doza recomandată este de 1-2 g/zi. Se poate consuma şi omogenizat în miere 2% (ex: 10g lăptișor de matcă pur combinat cu 500g miere crudă). În acest caz, doza recomandată este de 1-2 lingurițe/zi.

Cele mai bune efecte terapeutice se obţin prin consumul în cure de 6 – 8 săptămâni.


Descoperă
11 simptome și afecțiuni pe care nu știai că lăptișorul de matcă le ameliorează

Unde găsesc lăptişor de matcă pur?

Poţi achiziţiona lăptişor de matcă pur, foarte simplu şi rapid, de pe www.apiland.ro
Vezi mai jos toate sortimentele de lăptişor de matcă pur!

Conţinutul acestui articol are caracter informativ şi nu poate să înlocuiască sfatul medicului.

Articolul anterior Laptisorul de matca si fertilitatea
Articolul următor Cum ne ajuta laptisorul de matca in depresii

Lasă un comentariu

* Câmpuri obligatorii