Sari la conținut
Laptisorul de matca si fertilitatea

Laptisorul de matca si fertilitatea

Pentru un cuplu, venirea pe lume a unui copil este o adevarata binecuvantare. Din pacate, incidenta infertilitatii este in continua crestere. Astazi, 15% dintre cupluri nu pot avea un copil din cauza infertilitatii, a femeii, a barbatului sau a ambilor parteneri. Iar acest procent creste rapid o data cu varsta, la peste 40 de ani depasind chiar 50%. Problemele pot veni atat din partea femeii, cat si a barbatului. De mare ajutor, pentru ambii parteneri, este laptisorul de matca.

Laptisorul de matca este produsul minune al stupului, care transforma o larva obisnuita intr-o regina! Datorita lui, regina traieste de aproape 50 de ori mai mult decat restul albinelor si depune zilnic peste o mie de oua. Laptisorul de matca reprezinta, astfel, elixirul longevitatii si al fertilitatii.

In cazul cuplurilor, laptisorul de matca a dus la rezultate remarcabile.

Astfel, pentru barbati, se obtine o crestere a testosteronului in sange, iar la femei - o crestere a nivelului hormonului luteinizant, hormon care stimuleaza ovulatia. Laptisorul de matca regleaza dezechilibrele hormonale din organism, regleaza ciclul menstrual al femeii si asigura restabilirea sanatatii peretelului si mucoasei uterine.

Creste libidoul sexual, protejeaza ovulele si imbunatateste sanatatea spermatozoizilor. Creste cu pana la peste 30% numarul de spermatozoizi si motilitatea acestora. Sunt inhibati factorii de degradare a spermatozoizilor. In plus, contribuie la o mai buna fertilitate prin stimularea sistemului imunitar, prin reducerea inflamatiilor la nivelul aparatului reproductiv si prin combaterea factorilor care conduc la imbatranirea organismului.

Este demonstrat, astazi, ca laptisorul de matca reprezinta unul dintre cele mai eficiente tratamente in combaterea infertilitatii, atat la barbati, cat si la femei.

Majoritatea cuplurilor pot depasi problemele legate de infertilitate, fiecare partener consumand cate 1-2 grame de laptisor de matca zilnic, pe parcursul mai multor saptamani.

Laptisorul de matca stimuleaza atat ovulatia si fecundarea, cat si performantele sexuale ale femeii si barbatului, creste potenta, conducand astfel la o viata sexuala de cuplu echilibrata si fericita.

In plus, este recomandata consumarea lui si in timpul sarcinii si apoi in timpul alaptarii, deoarece stimuleaza productia de lapte si ajuta la restabilirea echilibrului hormonal.

Nu trebuie uitat nici faptul ca laptisorul de matca creste rezistenta la stres, favorizeaza eliminarea substantelor nocive din organism, previne aparitia celor mai felurite afectiuni, conducand in final la cresterea calitatii vietii de cuplu.

Laptisorul de matca nu contine hormoni artificiali, el ajuta la depasirea problemelor de fertilitate prin stimularea functionarii corecte a organismului si a secretiei hormonilor esentiali proprii, implicati in procesele de fertilitate. Astfel, el nu are efecte secundare si reprezinta unul dintre cele mai complete alimente cu efecte benefice pentru intregul organism. Un adevarat tonic general si elixir al tineretii, pe care il gasiti in portofoliul Apiland.

Articolul anterior Laptisorul de matca si memoria
Articolul următor Laptisorul de matca imbunatateste fertilitatea