Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Lăptișorul de matcă pur - Aliatul imunității tale!

Tiszta méhpempő – Az immunitás szövetségese!

méhpempő csomag

Ennek a terméknek a neve - méhpempő - egyfajta misztikus összetevőként hangzik, és nem áll messze az igazságtól, a méhpempő egy látványos tulajdonságokkal rendelkező nemes anyag, amelyet a méhkaskirálynőknek tartanak fenn.

A méhpempő egyik fő előnye, hogy segít az immunrendszerünk szabályozásában, még inkább az év hideg időszakaiban, amikor szervezetünk sokkal érzékenyebb a külső stressztényezők hatására, a fáradtságra vagy a különböző járványokra. Szembenézünk. A méhpempő, anélkül, hogy gyógyszer lenne, általános egészségügyi tonik, de egyben a remény szövetségese is különféle betegségekben, segít:

  • lassítja az öregedés jeleit
  • serkenti a haj és a köröm növekedését
  • ízületi gyulladások, emésztési problémák megelőzése
  • szív- és érrendszeri betegségek enyhítése
  • a fáradtság, a stressz, az álmatlanság csökkentése

Fő összetevője, a 10-HDA sav, amelyről köztudott, hogy kiváló vírus-, baktérium- és gombaölő, jótékony hatással van az általános egészségi állapotra, valamint az acetilkolin, amely az idegimpulzusok továbbításában nélkülözhetetlen elem, a méhpempőt adják. képes növelni agyi aktivitásunkat, javítani a memóriánkat és növelni a koncentrációs képességünket, ami nagy segítséget jelent a nagy fizikai és szellemi fogyasztás mozgalmas időszakaiban.

A természet belülről kifelé gyógyít. A tiszta, egészséges táplálkozás, az olyan látványos tulajdonságokkal rendelkező ételek fogyasztása, mint a méhpempő, szövetségeseink a szervezet magas szintű immunitásának érdekében. A szakemberek 6 hetes kúrákat ajánlanak, amelyek során éhgyomorra, egy-két adagolókanállal fogyasszunk tiszta méhpempőt.

A tiszta méhpempő savanyú és fanyar ízű, sárgás színű és krémes állagú. Fogyaszthatjuk úgy, ahogy van, mérőkanállal, kevés vízzel, vagy más méhészeti termékekkel, például mézzel, virágporral vagy propoliszszal kombinálva is fogyaszthatjuk. A méhpempőt hidegen kell tartani, hogy ne veszítse el táplálkozási tulajdonságait, rendkívül gazdag vitaminokban (különösen B5-vitaminban, úgynevezett stresszoldó vitaminban), ásványi anyagokban és nyomelemekben.

A méhpempő jótékony hatásait a mindannyiunk által otthon elkészített kozmetikumokban találjuk meg, természetes, nyers, egészséges összetevőkből. Az arcmaszkok öregedésgátló hatásúak, újjáélesztik a hámréteget, fényt és rugalmasságot kölcsönöznek neki. A normál bőrre való maszk egyszerű elkészítéséhez használhatjuk a kéznél lévő hozzávalókat, ha egy tojássárgáját összekeverünk egy teáskanál olívaolajjal és egy gramm méhpempővel, ezekből az összetevőkből krémet kapunk, amit az egész bőrön elkenünk. hagyja hatni harminc percig.

Tehát álljunk össze a méhpempővel, ezzel a termékkel, amely olyan anyagok komplexét tartalmazza, amelyek annyira jótékony hatással vannak az immunitásra, amelyre szervezetünknek szüksége van a mindennapi életben való működéshez és termelékenységhez.

Előző cikk Győzd le a depressziót és a szorongást a tiszta méhpempő segítségével
Következő cikk Méhek szeretettel