Ugrás a tartalomra
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
MÉZESES AJÁNDÉK mézzel minden legalább 299 lej értékű rendelés esetén
Martie cu aromă de mango

Mangó ízű március

A március különösen a miénk, a nők hónapja, ez a hónap a természet visszatéréséről szól, de a nőiességről is, amely a fák ágaival együtt virágzik. Ez az az idő, amikor figyelmünk inkább a személyes gondoskodásra irányul, függetlenül attól, hogy lányok, anyák vagy nagymamák vagyunk.

Karriernőként, lányként, szeretőként, feleségként betöltött szerepeink közül az anyaszerep az egyik legszebb, ami kiteljesít, de egyben meg is követel bennünket.

Anyákként leginkább a gyermekeinkről való gondoskodás határoz meg bennünket. Ez a legfontosabb gondunk, még mielőtt a világra hoznánk őket. Nőjenek fel szépen, legyen derűs és gondtalan gyermekkoruk, ne szenvedjenek hiányt abból, amire szükségük van a felnőtté válás útján. Ők jelentik az örömünket, a lelkesedésünket, az életszeretetünket és az optimista jövőbe vetett bizalmunkat.

Anyaként hősök vagyunk, mindannyian. Nap mint nap harcolunk a gyermekeink életében előforduló összes valós vagy képzeletbeli sárkánnyal, hogy megóvjuk őket minden lehetséges veszélytől. Egyengetjük útjaikat, hogy felfedezzék önmagukat, megértsék egymást, minden esélyük legyen arra, hogy magabiztos, testileg és érzelmileg egészséges felnőtté váljanak. Lelki kényelmük, szeretetük és biztonságérzetük anyaként életünk minden napján a prioritásunk.

Anyákként elsődleges gondunk gyermekeink egészsége. Folyamatos és feltétel nélküli szeretetünk az érzelmi egészségük, és ha odafigyelünk egy esetleges állapot minden jelére, amitől gyermekeink szenvedhetnek, az segíti őket jó egészségben.

Az ApiLand csapata támogatja az anyáknak ezt a folyamatos törődést gyermekeik egészségéért, olyan terméket kínálva nekik, amely rendkívül sok előnyt jelent a kicsik törékeny teste számára. Tiszta méhpempő mangó ízzel.

A tiszta méhpempő látványos táplálkozási tulajdonságai miatt kiemelt helyet foglal el a méhészeti termékek között. Rendkívül sok körülmény esetén ajánlott, az alacsony immunitástól, a fizikai és szellemi kimerültség időszakaitól a memória és a koncentrálóképesség javításáig. Nyers termék, közvetlenül a kaptárból szüretelve, krémes állagú, savanykás, enyhén fanyar ízű.

A mangó édes, finom gyümölcs, amellyel a gyerekek nagyon könnyen barátkoznak. A szervezet számára előnyös vitamin-komplexet tartalmaz - A, B6, C, E - és jó gyulladáscsökkentőnek tartják.

A tiszta méhpempő mangó ízzel egy olyan méhészeti termék, amely egyesíti a tiszta méhpempő előnyeit a mangó gyümölcs ízével és jótékony hatásaival, így gyermekbarát, a szervezetben könnyen felszívódik.

Kedves anyukák, adjatok gyermekeiknek testvédő kúrát ezzel a sok jótékony hatású méhészeti termékkel, tiszta, nyers, melegítetlen, mangó ízű méhpempővel. Energikusnak és élettel telinek érzik magukat, könnyebben megbirkóznak a megfázással vagy influenzával, jobban élvezik a szabadban, gyerekekkel teli parkokban eltöltött időt.

Ráadásul üzletünkben most nagyon jó akciós áron találja meg.

MÁRCIUS MANGO ÍZEL

A cikket írta: Loredana Ionescu, ApiLand

Előző cikk "Tavasz egészséggel" csomag
Következő cikk ApiLand az Országos Mézvásáron, 2016. április 1-3